Συγκινεί ο Γιώργος Λιάγκας: “Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα από το σπίτι”
12:00 - 20/05/2021
Σε μια από καρδιάς εξομολόγηση προέβη στον αέρα του “Πρωινού” ο Γιώργος Λιάγκας. Με αφορμή τη
To άρθρο Συγκινεί ο Γιώργος Λιάγκας: “Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα από το σπίτι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα από το σπίτι
Ο παρουσιαστής έκανε την εξομολόγησή του μέσα από το Πρωινό
Διαβάστε το στο Καθηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας: «Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι μου»
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό… Συγκλονιστικά είναι όσα επέλεξε να μοιραστεί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης, με τους τηλεθεατές του Πρωινού. Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της Νικολέτας για τον πατέρα της στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τα εξής: «Θέλω να πω ... Περισσότερα
To άρθρο Καθηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας: «Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιάγκας: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω (Video)
Η προσωπική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιώργος Λιάγκας: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα από το σπίτι
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τη Φαίη Σκορδά. Με αφορμή την εξομολόγηση της Νικολέτας Μαυρίδη για τον χωρισμό των γονιών της και το θάνατο του πατέρα της στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα δικά του βιώματα, αφού και οι δικοί του γονείς […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Λιάγκας: "Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω με άλλα παιδάκια" (video)
"Θεωρούσα ότι ήταν κάτι πολύ κακό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr