Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διατροφή της
11:40 - 21/05/2021
Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διατροφή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της
«Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου», είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ηλιάκη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη διατροφή της!
Η Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν γεννήσει δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει πάρει αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗλιάκη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη διατροφή της!
Η Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν γεννήσει δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει πάρει αλλά…
Διαβάστε το στο queen.grΗλιάκη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη διατροφή της!
Η Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν γεννήσει δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει πάρει αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διατροφή της!
Διαβάστε το στο astrology.grΗλιάκη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη διατροφή της!
Η Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν γεννήσει δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει πάρει αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διατροφή της!
Διαβάστε το στο mothersblog.grΜαρία Ηλιάκη - Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της (video)
"Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr