Αλέξης Παππάς: «Εγώ έλεγα την αλήθεια για τον Νίκο και την Άννα Μαρία»

12:20 - 21/05/2021

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Αλέξης Παππάς μιλάει για όλα στο περιοδικό ΟΚ! και τον […] The post Αλέξης Παππάς: «Εγώ έλεγα την αλήθεια για τον Νίκο και την Άννα Μαρία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Παππάς: Εγώ έλεγα την αλήθεια για τον Νίκο και την Άννα Μαρία

Για την εικόνα του όσο καιρό ήταν μέσα στο Survivor, τον Νίκο και την Άννα Μαρία, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σάκη και τη Μαριαλένα, μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ, ο Αλέξης Παππάς. Πώς αντέδρασες όταν επιστρέφοντας στην Ελλάδα αντιλήφθηκες τι εικόνα έχει δημιουργηθεί για εσένα; Όταν γύρισα, είδα ότι μερικά κανάλια και εκπομπές […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξης Παππάς: «Έλεγα την αλήθεια για τον Νίκο και την Άννα Μαρία – Mου γράφουν ότι είχα δίκιο»

Πώς αντέδρασες όταν επιστρέφοντας στην Ελλάδα αντιλήφθηκες τι εικόνα έχει δημιουργηθεί για εσένα; Όταν γύρισα, είδα ότι μερικά κανάλια και εκπομπές έπαιζαν το όνομά μου αρνητικά. Στην αρχή θεώρησα ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα για να με επηρεάσει. Στη συνέχεια μιλώντας με φίλους και γνωστούς έμαθα ότι κάποιοι μιλούσαν αρνητικά και ότι έχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Παππάς: Εγώ έλεγα την αλήθεια για τον Νίκο και την Άννα Μαρία

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς. Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη έπαιξε στην εκπομπή Ευτυχείτε και ο γνωστός ηθοποιός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξης Παππάς: Εγώ έλεγα την αλήθεια για τον Νίκο και την Άννα Μαρία

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο