Φιλιππίδης: Τι κατέθεσε η σύζυγός του – «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου»
14:18 - 21/05/2021
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται μέσω αποκλειστικού ρεπορτάζ της εκπομπής T-live πληροφορίες από την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, που υπερασπίζεται τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη στις καταγγελίες εις βάρος του. Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Για την κατηγορία του βιασμού, που φέρεται να τελέστηκε το 2008 στο θέατρο Ήβη, η Ελπίδα Νίνου φέρεται να ισχυρίζεται: […]
The post Φιλιππίδης: Τι κατέθεσε η σύζυγός του – «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου: Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου – Είχε θρασύτητα
Για την κατηγορία του βιασμού, που φέρεται να τελέστηκε το 2008 στο θέατρο Ήβη, η Ελπίδα Νίνου φέρεται να ισχυρίζεται: «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέτρος Φιλιππίδης: «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου»
Στηρίζει το σύζυγό της Πέτρο Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου η οποία στην κατάθεσή της στρέφεται ενάντια στις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live στον Alpha, η Ελπίδα Νίνου υποστηρίζει πως μια από τις καταγγέλλουσες είναι εκείνη που «κυνηγούσε» τον ηθοποιό, ότι η δεύτερη ψεύδεται και η […]
Διαβάστε το στο dete.grΦιλιππίδης: Τι κατέθεσε η σύζυγός του – «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου»
Φιλιππίδης: Τι κατέθεσε η σύζυγός του – «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου» Στο φως της δημοσιότητας έρχονται μέσω αποκλειστικού ρεπορτάζ της εκπομπής T-live πληροφορίες από την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, που υπερασπίζεται τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη στις καταγγελίες εις βάρος του. Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Για την κατηγορία του βιασμού, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr