Σμαράγδα Καρύδη: “Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα” – Για ποιο λόγο τσακώνεται με τον Θοδωρή Αθερίδη;
03:10 - 22/05/2021
Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν το βράδυ της Παρασκευής καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark! H
To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: “Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα” – Για ποιο λόγο τσακώνεται με τον Θοδωρή Αθερίδη; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου, και κάτι βρήκα»
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή σε συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη. Η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark! H Σμαράγδα Καρύδη, σχολίασε μεταξύ άλλων το θέμα των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, ανέλυσε το κεφάλαιο “Θοδωρής Αθερίδης”, αλλά και τη σχέση της με τη θρησκεία. Τι ... Περισσότερα
To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου, και κάτι βρήκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω κοιτάξει στο κινητό συντρόφου μου και βρήκα κάτι»
Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της
Διαβάστε το στο Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω κοιτάξει στο κινητό συντρόφου μου και βρήκα κάτι»
Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της
Διαβάστε το στο tanea.grΣμαράγδα Καρύδη: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα»
Το βράδυ της Παρασκευής η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark».
H αγαπημένη ηθοποιός, σχολίασε μεταξύ άλλων...
Διαβάστε το στο govastileto.gr