Σμαράγδα Καρύδη: Δεν είχα ακούσει για την τόσο μεγάλη βία στον χώρο μας
03:54 - 22/05/2021
Για την εποχή που νόησε από κορονοϊό, τις καταγγελίες του ελληνικού #metoo, τη σχέση της με τη θρησκεία και πολλά άλλα μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη που βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark». «Τους τρέλανα με τον κορονοϊό, μέχρι που κόλλησα. Ήμουν τόσο προσεκτική και μέσα στο παιχνίδι δεν είχα κολλήσει και δεν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είχα ακούσει για την τόσο μεγάλη βία – Ήμουν προφυλαγμένη λόγω του Θοδωρή»
«Είναι καλό ότι τα στόματα ανοίγουν και θα βγει κάτι καλό στο τέλος» δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη μιλώντας σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο Σ.Καρύδη: «Δεν γνώριζα για την τόσο μεγάλη βία στον χώρο της υποκριτικής - Με προστάτευε ο Θοδωρής»
Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε:
«Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο, όπως και παντού. Είναι καλό ότι τα στόματα ανοίγουν και θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Στο θέατρο μαζεύονται εγωκεντρικά πρόσωπα αλλά δεν είναι ο κανόνας. Αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Η έκταση και η τόσο μεγάλη βία και αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Ήξερα για κακές συμπεριφορές, ότι κάποιοι μπορούν να στην πέσουν, αλλά εγώ είμαι και προφυλαγμένη, είμαι και 20 χρόνια με τον Θοδωρή. Ακούσαμε πράγματα ακραία που έχουν ξεφύγει από το κάποιος μου φαίνετα
Διαβάστε το στο pronews.gr