Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης: Οι γιατροί μου είπαν ότι θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος

12:06 - 22/05/2021

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη, που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, δήλωσε ότι χάθηκε κάθε ελπίδα για τη γυναίκα του καθώς το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Παρασκευής ήταν όπως περιγράφει μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα του. «Οι γιατροί με κάλεσαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σβήνουν οι ελπίδες για την 44χρονη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca: «Θα επέλθει εγκεφαλικός θάνατος»

Επιδείνωση παρουσίαση η κατάσταση της 44χρονης στην Κρήτη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca.

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης στην Κρήτη: "Χάθηκε κάθε ελπίδα... Οι γιατροί μου είπαν ότι θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος"

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την 44χρονη από την Κρήτη που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, σύμφωνα με το σύζυγό της

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης: Οι γιατροί μου είπαν ότι θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος

Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της παρά το χειρουργείο

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας