Έλληνας επιβάτης της πτήσης θρίλερ για το Μινσκ σε ΣΚΑΪ: Έλεγα θα γυρίσω σπίτι να δω τα παιδιά μου;
08:22 - 24/05/2021
«Είδαμε δίπλα μας μαχητικά αεροσκάφη και όταν προσγειωνόμασταν και όταν απογειωνόμασταν» - «Όταν φεύγεις από την ΕΕ για να πας στο άγνωστο φοβάσαι, λες τι δουλειά έχουμε να πάμε εμείς εκτός ΕΕ»
Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλληνας επιβάτης Ryanair: Έλεγα θα γυρίσω σπίτι να δω τα παιδιά μου;
«Όταν φεύγεις από την ΕΕ για να πας στο άγνωστο φοβάσαι, λες "τι δουλειά έχουμε να πάμε εμείς εκτός ΕΕ"»
Διαβάστε το στο news.grΈλληνας επιβάτης Ryanair: “Έλεγα θα γυρίσω σπίτι να δω τα παιδιά μου;” (Vid)
Όσα περιέγραψε ο Νίκος Πέταλης, Έλληνας επιβάτης που βρέθηκε στην πτήση Αθήνα – Βίλνιους, η οποία έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Λευκορωσία για να συλληφθεί δημοσιογράφος – ακτιβιστής που επέκρινε το καθεστώς Λουκασένκο.
Διαβάστε το στο neolaia.grΈλληνας επιβάτης της πτήσης θρίλερ για το Μινσκ: Έλεγα θα γυρίσω σπίτι να δω τα παιδιά μου;
Τις δραματικές στιγμές που βίωσε στην πτήση θρίλερ της Ryanair, η οποία υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ από το καθεστώς Λουκασένκο για τη σύλληψη του δημοσιογράφου Ρομάν Προτάσεβιτς διηγήθηκε στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Πετάλης, επιβάτης της πτήσης. Μιλώντας για την «κρατική αεροπειρατεία» ανέφερε ότι «10 λεπτά πριν το Βίλνιους είδαμε ότι αλλάξαμε κατεύθυνση. Μάς […]
Διαβάστε το στο dete.gr