Αίγιο: Συναγερμός για 13χρονη – Πήρε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και είπε «θέλω να αυτοκτονήσω»

11:16 - 24/05/2021

Συναγερμός το πρωί της Δευτέρας στο Αίγιο όταν μια 13χρονη κάλεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανακοίνωσε την πρόθεσή της…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός για 13χρονη στο Αίγιο - Πήρε τηλέφωνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και είπε «θέλω να αυτοκτονήσω»

Άμεση η κινητοποίηση της αστυνομίας - Το κορίτσι εντωπίστηκε τα ξημερώματα - Οι γονείς της ενημερώθηκαν για το περιστατικό

Διαβάστε το στο

13χρονη τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει

Το κορίτσι εντοπίστηκε έγκαιρα από την Αστυνομία πριν προχωρήσει στη μοιραία πράξη

Διαβάστε το στο news.gr

Συναγερμός για 13χρονη – Πήρε τηλέφωνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και είπε «θέλω να αυτοκτονήσω»

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές στο Αίγιο το πρωί της Δευτέρας όταν ενημερώθηκαν για τηλεφώνημα 13χρονης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» , η οποία ήθελε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με το tempo24, η 13χρονη είπε ότι προτίθεται να θέσει τέλος στην ζωή της για προσωπικούς λόγους. Όπως πληροφορείται το tempo24.news άμεσα υπήρξε ενημέρωση της αστυνομίας της περιοχής […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συναγερμός για 13χρονη στο Αίγιο – «Θέλω να αυτοκτονήσω»

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές στο Αίγιο το πρωί της Δευτέρας όταν ενημερώθηκαν για τηλεφώνημα 13χρονης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία ήθελε να αυτοκτονήσει Σύμφωνα με πληροφορίες η 13χρονη είπε ότι προτίθεται…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες