Εύη Δρούτσα: «Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες στην Eurovision»
13:26 - 24/05/2021
Δύο μέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2021, η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για όλα. Και […]
The post Εύη Δρούτσα: «Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες στην Eurovision» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Δρούτσα: «Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες στη Eurovision»
Η Εύη Δρούτσα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρωινό!
Διαβάστε το στο Εύη Δρούτσα: Η Stefania μια χαρά κοριτσάκι ήταν, πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες
Για τη Eurovision, τον νικητή της και την επιλογή της Ελλάδας με τη Stefania, μίλησε στο «Πρωινό» η Εύη Δρούτσα. «Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι της Eurovision, τι να μου αρέσει; Είναι κάτι που μπορείς να το τραγουδήσεις; Είναι καλό που ένα κράτος κατάφερε να κάνει κάτι διαφορετικό» είπε για το τραγούδι των Μaneskin. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕύη Δρούτσα για Eurovision: Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες- Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσσυ Αργυράκη
«Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι της Eurovision, τι να μου αρέσει; Είναι κάτι που μπορείς να το τραγουδήσεις; Είναι καλό που ένα κράτος κατάφερε να κάνει κάτι διαφορετικό» είπε αρχικά για το τραγούδι της Ιταλίας που βρέθηκε στην πρώτη θέση. Σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας και τη Στεφανία Λυμπερακάκη, η στιχουργός σημείωσε: «Ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕύη Δρούτσα: «Πρέπει να βάζουμε Ελληνίδες στην Eurovision- Η Στεφανία δε ζει στη χώρα μας» (Video)
Για την εμφάνιση της Στεφανίας στη Eurovision η οποία κατάφερε να κερδίσει τη 10η θέση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μίλησε η Εύη Δρούτσα.
Διαβάστε το στο topontiki.grΕύη Δρούτσα: Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες στην Eurovision
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Εύη Δρούτσα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή Eurovision. «Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εύη Δρούτσα: Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες στην Eurovision
Διαβάστε το στο spoilersΕύη Δρούτσα: «Πρέπει κάποια στιγμή στη Eurovision να βάζουμε Ελληνίδες που ζουν Ελλάδα»
Εύη Δρούτσα: «Πρέπει κάποια στιγμή στη Eurovision να βάζουμε Ελληνίδες που ζουν Ελλάδα» Η στιχουργός μίλησε για τη Eurovision και δήλωσε ποια τραγουδίστρια θα ήθελε να ξαναδεί στον διαγωνισμό Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν σήμερα τη στιχουργό Εύη Δρούτσα, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε και την Eurovision. «Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι της […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr