Μελίνα Ασλανίδου: Η αμήχανη αντίδραση όταν τη ρώτησαν για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Μουντάκη
14:22 - 24/05/2021
Η Μελίνα Ασλανίδου έχει έναν παραπάνω λόγο να ανυπομονεί για το φετινό καλοκαίρι, καθώς πρόκειται να
To άρθρο Μελίνα Ασλανίδου: Η αμήχανη αντίδραση όταν τη ρώτησαν για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Μουντάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελίνα Ασλανίδου: Η αμήχανη αντίδρασή της τη στιγμή που την ρωτούν για χωρισμό
Η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται για την μεγάλη περιοδεία μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου έχει έναν επιπλέον λόγο να ανυπομονεί για το φετινό καλοκαίρι. Όπως δήλωσε η ίδια, το καλοκαίρι θα ξεκινήσει περιοδεία με τον δημοφιλή καλλιτέχνη, Στέλιο Ρόκκο, με τον οποίο ήθελε πολύ καιρό να συνεργαστεί. Η γνωστή ... Περισσότερα
To άρθρο Μελίνα Ασλανίδου: Η αμήχανη αντίδρασή της τη στιγμή που την ρωτούν για χωρισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μελίνα Ασλανίδου: Η on camera αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της
Η Μελίνα Ασλανίδου, ένιωσε αμηχανία on camera όταν ρωτήθηκε για το πως είναι η ζωή της μετά από τον χωρισμό με τον Βασίλη Μουντάκη… «Άσε τους να λένε… Στενοχωριόμουν για πολύ καιρό κι είπα ότι δεν θα το κάνω άλλο στον εαυτό μου. Ξέρω που είμαι, πως είμαι και τι κάνω. Αυτό έχει σημασία, να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜελίνα Ασλανίδου: Σε άβολη θέση όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της
Στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη η Μελίνα Ασλανίδου, μόνο που ένιωσε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για το […]
The post Μελίνα Ασλανίδου: Σε άβολη θέση όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑσλανίδου: Πώς αντέδρασε όταν την ρώτησαν αν χώρισε από τον Χανιώτη;
Τι είπε για τη ζωή της στα Χανιά;
Διαβάστε το στο ekriti.gr