Πρώην παίκτρια του MasterChef έχασε 27 κιλά – «Ήμουν 106 και τώρα έχω φτάσει στα 79»
15:12 - 24/05/2021
Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Μαριάννα Πουλμέντη που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή […]
The post Πρώην παίκτρια του MasterChef έχασε 27 κιλά – «Ήμουν 106 και τώρα έχω φτάσει στα 79» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: Πρώην παίκτρια έχασε 27 κιλά - «Ήμουν 106 και τώρα έχω φτάσει στα 79»
Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή της
Διαβάστε το στο MasterChef: Πρώην παίκτρια έχασε 27 κιλά – «Ήμουν 106 και τώρα έχω φτάσει στα 79»
Lamianow.gr
MasterChef: Πρώην παίκτρια έχασε 27 κιλά – «Ήμουν 106 και τώρα έχω φτάσει στα 79»
Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή της Στην εκπομπή Pop Up έδωσε συνέντευξη η Μαριάννα Πουλμέντη που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Η πρώην παίκτρια μίλησε για το ριάλιτι, τη ζωή της μετά και πώς κατάφερε να χάσει 27 ολόκληρα κιλά. «Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι […]
MasterChef: Πρώην παίκτρια έχασε 27 κιλά – «Ήμουν 106 και τώρα έχω φτάσει στα 79»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grMasterChef: Πρώην παίκτρια έχασε 27 κιλά – «Ήμουν 106 και τώρα έχω φτάσει στα 79»
Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή της.
Διαβάστε το στο to10.gr