Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

15:16 - 24/05/2021

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο επί μεγάλο διάστημα. Ήταν ο πατέρας των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αδερφός του Θόδωρου Αγγελόπουλου, αμφότεροι γόνοι μιας μεγάλης οικονομικής δυναστείας. The post Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έργα και ημέρες του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου

Το Gazzetta.gr αποτίει φόρο τιμής σε έναν υπέροχο (φιλ)άνθρωπο και σπουδαίο επιχειρηματία.  

Διαβάστε το στο Gazzetta

Το «αντίο» της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, που έφυγε σήμερα (24/5) από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά ένα εξέχον μέλος της “ερυθρόλευκης” οικογένειας, τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στους γιους του, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο», αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θρηνεί την απώλεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θρηνεί την απώλεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, πατέρα των προέδρων της ομάδας Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος- Ποιος ήταν

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. O γνωστός βιομήχανος νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο επί μεγάλο χρονικό διάστημα Ήταν ο πατέρας των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αδερφός του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, αμφότεροι γόνοι μιας μεγάλης οικονομικής δυναστείας. Η οικογένεια Αγγελόπουλου είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας. Η […] The post Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος- Ποιος ήταν appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Πέθανε σήμερα ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. The post Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος. Ο βιομήχανος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες της ζωής του. Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο  για μεγάλο διάστημα. Ήταν ο πατέρας των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και αδερφός του Θόδωρου Αγγελόπουλου. The post «Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τέλος εποχής: Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Μια ολόκληρη εποχή για τη βιομηχανία κλείνει με τον θάνατο του βιομήχανου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, πατέρα του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο! Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 24/5, ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από νοσηλεία του στο Ιατρικό Κέντρο για μεγάλο διάστημα. O επιχειρηματίας ήταν γνωστός για επενδύσεις όπως αυτή στη Χαλυβουργική. The post Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο! Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Λευκορωσία – Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος Χαλυβουργική

Ουσιαστικά το διεθνές πρακτορείο μοιάζει σαν να τοποθετεί τον συγκεκριμένο επιβάτη στο «κάδρο» των κατασκόπων της KGB που συμμετείχαν στην εκτροπή της πτήσης και την σύλληψη του δημοσιογράφου Ρομάν Προτάσεβιτς. «Πιστεύουμε πως υπήρχαν πράκτορες της KGB οι οποίοι αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος», είπε σύμφωνα με το πρακτορείο ο CEO της Ryanair, Michael O’Leary. Το άρθρο Λευκορωσία – Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος Χαλυβουργική εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ολυμπιακός: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος 24/05/2021 Μετά από νοσηλεία πολλών ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο επιχειρηματίας και πατέρας των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ταλαιπωρήθηκε με αρκετά προβλήματα υγείας τις δύο τελευταίες δεκαετίες της ζωής του. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ήταν γνωστός για αρκετές επενδύσεις, όπως αυτή στη Χαλυβουργική, ενώ τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με τους γιους του.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος της Χαλυβουργικής

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε το μεσημέρι από τη ζωή ο βιομήχανος που νοσηλευόταν από τον περασμένο Φεβρουάριο με σοβαρά, χρόνια προβλήματα υγείας στη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Απεβίωσε η Αθανασία Κωστοπούλου

Στα 91 της χρόνια απεβίωσε η Αθανασία Κωστοπούλου. Κηδεύεται την Τετάρτη 26 – 5 – 2021  και ώρα 11.00π.μ.  , στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας   Τρικάλων. Ο  ΓΑΜΠΡΟΣ             Κωνσταντίνος Νινίκας Η  ΕΓΓΟΝΗ               Φανή Νινίκα ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ                         ΤΑ  ΑΝΗΨΙΑ ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Σημ. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό  Ναό  Αγίου Αθανασίου […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος

Απεβίωσε σήμερα ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες της... The post Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

25.04.2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση

Το ιρλανδικό «Πράσινο Κύμα» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Ουφίτσι θέλει να σώσει τη Φλωρεντία

Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

ΠΑΣΟΚ: Να τα χαίρονται τα κομπλιμέντα Στίγκα στον ΣΥΡΙΖΑ