Σουάρες: «Μου φέρθηκαν άσχημα Μπαρτομέου και Κούμαν»

09:22 - 25/05/2021

Διπλά ευτυχισμένος είναι ο Ουρουγουανός σταρ, καθώς η κατάκτηση της La Liga από την Ατλέτικο αποτέλεσε παράλληλα την καλύτερη απάντηση στους επικριτές στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα. Ο Σουάρες δεν… κρύφτηκε…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σουάρες: “Μου φέρθηκαν άσχημα Μπαρτομέου και Κούμαν”

Ο Λουίς Σουάρες δικαιώθηκε με την επιλογή του να επιλέξει την Ατλέτικο κατακτώντας το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν ξεχνάει την άσχημη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα απέναντί του το καλοκαίρι του 2020. The post Σουάρες: “Μου φέρθηκαν άσχημα Μπαρτομέου και Κούμαν” appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σουάρες: Μου φέρθηκαν άσχημα στη Μπαρτσελόνα

Ο Λουίς Σουάρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η καλύτερη απάντηση στους επικριτές του στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε το στο real.gr

Σουάρες: «Μπαρτομέου και Κούμαν μου φέρθηκαν άσχημα»

Τα «πυρά» κατά των Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου και Ρόναλντ Κούμαν για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε ο Λουίς Σουάρες. Ο 34χρονος Ουρουγουανός επιθετικός αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στην La Liga και σε συνέντευξή που παραχώρησε […] The post Σουάρες: «Μπαρτομέου και Κούμαν μου φέρθηκαν άσχημα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά