Ο Τσαβούσογλου έρχεται Αθήνα;
07:18 - 10/12/2019
Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται, όπως με πληροφορούν, τούτες τις μέρες στην Αστυνομία για την ενδεχόμενη επίσκεψη του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου (φωτογραφία) την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου αναφέρουν ότι οι αρχές ασφαλείας της Αγκυρας έχουν ζητήσει ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα που θα ληφθούν κατά την […]
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έρχεται Αθήνα;
Ο Τσαβούσογλου έρχεται Αθήνα; ΒΗΜΑτοδότης Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται, όπως με πληροφορούν, τούτες τις μέρες στην Αστυνομία για την ενδεχόμενη επίσκεψη του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου (φωτογραφία) την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου αναφέρουν ότι οι αρχές ασφαλείας της Αγκυρας έχουν ζητήσει ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα που θα […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΘα έρθει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αθήνα;
Ρεπορτάζ για ενδεχόμενη επίσκεψη στην Αθήνα του Τούρκου υπουργού εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δημοσιεύει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται, όπως με πληροφορούν, τούτες τις μέρες στην Αστυνομία για την ενδεχόμενη επίσκεψη του τούρκου υπουργού Εξωτερικών την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου αναφέρουν ότι οι αρχές ασφαλείας της […]
Διαβάστε το στο lykavitos.gr