Βίκυ Καγιά: “Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου”
13:34 - 25/05/2021
Για το νέο πρόσωπο που θα δούμε στο GNTM, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε η Βίκυ Καγιά
To άρθρο Βίκυ Καγιά: “Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Καγιά «καρφώνει» την Ηλιάνα: «Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι πριν της Παπαγεωργίου»
Aπό χθες έχουν ξεκινήσει γυρίσματα στο GNTM. Η Ισμήνη είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, από πολύ μικρή ηλικία, νομίζω από 15 χρονών. Τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και εγώ και όλος ο κόσμος που η δουλειά του είναι η μόδα. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, τα τελευταία χρόνια ζει στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒίκυ Καγιά: «Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»
Η Βίκυ Καγιά φεύγει για DWTS και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται στο GNTM. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ο Σπύρος […]
The post Βίκυ Καγιά: «Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚαγιά: “Το όνομα της Ισμήνης είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Hλιάνα"
Τι λέει για το νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στο σόου μόδας
Διαβάστε το στο ekriti.grΒίκυ Καγιά: "Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"
"Δεν ξέρω αν θα κάνω κάποιο guest"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr