Βίκυ Καγιά: “Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου”

13:34 - 25/05/2021

Για το νέο πρόσωπο που θα δούμε στο GNTM, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε η Βίκυ Καγιά To άρθρο Βίκυ Καγιά: “Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Καγιά «καρφώνει» την Ηλιάνα: «Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι πριν της Παπαγεωργίου»

Aπό χθες έχουν ξεκινήσει γυρίσματα στο GNTM. Η Ισμήνη είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, από πολύ μικρή ηλικία, νομίζω από 15 χρονών. Τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και εγώ και όλος ο κόσμος που η δουλειά του είναι η μόδα. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, τα τελευταία χρόνια ζει στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βίκυ Καγιά: «Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Η Βίκυ Καγιά φεύγει για DWTS και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται στο GNTM. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ο Σπύρος […] The post Βίκυ Καγιά: «Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Καγιά: “Το όνομα της Ισμήνης είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Hλιάνα"

Τι λέει για το νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στο σόου μόδας

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Βίκυ Καγιά: "Το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στο τραπέζι για το GNTM πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

"Δεν ξέρω αν θα κάνω κάποιο guest"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της