Σύνοδος Κορυφής: Με τον Ζ.Μπορέλ συναντήθηκε ο Ν.Αναστασιάδης
13:50 - 25/05/2021
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο περιθώριο των εργασιών της έκτακτης Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, συναντήθηκε με τον ύπατο εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ευρύτερων διεργασιών στις οποίες προβαίνει ο κ. Αναστασιάδης και η κυπριακή κυβέρνηση, μετά και την πρόσφατη άτυπη συνάντηση στη Γενεύη για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο, κατά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέφρασε εκ νέου έντονη ανησυχία για τις όσες απαράδεκτες αξιώσεις περί λύσης δύο κρατών έχει καταθέσει γραπτώς στη Γενεύη ο του
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr