«Πράσινοι»: «Το ζήτημα της αυτόνομης καθόδου στις Περιφερειακές εκλογές είναι υπόθεση της τοπικής κοινωνίας»- Η πρόταση για τη Δυτική Μακεδονία και τη Μετάβαση

13:58 - 25/05/2021

Για πρωτοβουλία που ανήκει ξεκάθαρα στις τοπικές κοινωνίες έκαναν λόγο μέλη των «Πρασίνων», απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφων, σχετικά με το αν πρόκειται να στηθεί αυτόνομο ψηφοδέλτιο του «πράσινου» ή «οικολογικού» χώρου στη Δυτική Μακεδονία εν όψει των εκλογών της περιφερειακής αυτοδιοίκησης του 2023. Όπως τονίστηκε η πρόταση μέχρι στιγμής έχει να κάνει με κάλεσμα συνεργασίας ... The post «Πράσινοι»: «Το ζήτημα της αυτόνομης καθόδου στις Περιφερειακές εκλογές είναι υπόθεση της τοπικής κοινωνίας»- Η πρόταση για τη Δυτική Μακεδονία και τη Μετάβαση appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)