Μουσική διαμαρτυρία των καταστημάτων εστίασης στις 28 και 29 Μαΐου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κίνηση διαμαρτυρίας μετά μουσικής από τα καταστήματα εστίασης στις 28 και 29 Μαΐου
Η εστίαση και οι επιχειρήσεις της προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους μετά την επαναλειτουργία τους, χωρίς όμως μουσική.
Πιο συγκεκριμένα ο Κύκλος Επαγγελματιών του κλάδου γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε μία κίνηση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαίου 2021.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι από τις 21:00 μέχρι τις 23:45 θα παίξουν μουσική, με στόχο να… σπάσουν τη σιωπή.
Σύμφωνα με τον Κύκλο Επαγγελματιών Εστίασης, το μέτρο που έχει εφαρμοστεί από τις 3 Μαΐου να μην έχουν μουσική τα καταστήματα εστίασης, σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει τη λειτουργία και την επιβίωσή τους.
«Η εστίαση έχει μείνει κλειστή σχεδόν έναν χρόνο, ανοίγει με πολλούς περιορισμούς και χωρίς μουσική», σημειώνεται σ
Διαβάστε το στο pronews.gr