Σαββίδης για Γκαρσία και Λουτσέσκου!

17:22 - 26/05/2021

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία με τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδη να τον ευχαριστεί με προσωπική του δήλωση. Αναλυτικά: «Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα και δική μου δέσμευση όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν να φέρουμε επιτυχίες στο Σύλλογο και χαρά στους φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο διοικείται με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιβάν Σαββίδης: «Να μείνει ο Γκαρσία, περιμένω τίτλους από Λουτσέσκου»

Με προσωπική του δήλωση, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι κατέθεσε πρόταση παραμονής στον Πάμπλο Γκαρσία. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σαββίδης: «Ευχαριστούμε τον Γκαρσία – Νέες επιτυχίες με τον Λουτσέσκου»

Δήλωση με την οποία κάνει γνωστά όσα συζητήθηκαν σήμερα με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και την ανακοίνωση του Λουτσέσκου, εξέδωσε μέσω του PAOKfc.gr ο Ιβάν Σαββίδης. Αναλυτικά στην δήλωση του…

Διαβάστε το στο politik.gr

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε για τρία χρόνια τον Λουτσέσκου

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Σαββίδης για Γκαρσία: Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Τη συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαίωσε μέσω δήλωσής του ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδης, εξηγώντας... The post Σαββίδης για Γκαρσία: Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»