Πατέρας 11χρονης μαθήτριας: «Έσωσα το παιδάκι μου από τον δάσκαλό της»

21:48 - 26/05/2021

Για την υπόθεση του δασκάλου, ο οποίος τέθηκε σε αργία, μίλησε αποκλειστικά στο OPEN και στον Γιάννη Ρήγο ο πατέρας μαθήτριας δημοτικού, ο οποίος συγκέντρωσε τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο εκπαιδευτικός στην κόρη του. Στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια προχώρησε σε σύλληψη. «Της είπα ότι πρέπει να έχω πλήρη […] The post Πατέρας 11χρονης μαθήτριας: «Έσωσα το παιδάκι μου από τον δάσκαλό της» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς ο πατέρας 11χρονης μαθήτριας έσωσε την κόρη του από τον δάσκαλο με τα ερωτικά μηνύματα

Τον τρόπο με τον οποίο έσωσε την κόρη του καταγγέλοντας τον δάσκαλο που της έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου της περιγράφει ο πατέρας ενός εκ των τριών μαθητριών που δέχθηκαν μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από τον 48χρονο εκπαιδευτικό. «Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, προσπάθησα, με βοήθησαν και κάποιοι φίλοι να το διαχειριστώ» ανέφερε στο Open ο […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας: Έσωσα το παιδάκι μου από τον δάσκαλό της-ΒΙΝΤΕΟ

Έσωσα το παιδάκι μου : Συγκλονίζει ο πατέρας μαθήτριας που κατήγγειλε τον 48χρονο δάσκαλο. Ο πατέρας αποκάλυψε πώς χειρίστηκε το θέμα με την 11χρονη κόρη του μέχρι να καταγγείλει τον 48χρονο δάσκαλο. Η αντίδρασή του όταν είδε τα μηνύματα. Με τη φωνή του να τρέμει ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας... The post Συγκλονίζει ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας: Έσωσα το παιδάκι μου από τον δάσκαλό της-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Τι σημαίνει το βελάκι στην ένδειξη βενζίνης και πώς βοηθά τους οδηγούς

Δύο 17χρονες Ελληνίδες διακρίθηκαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής της Microsoft

Το απλό κόλπο που θα κάνει το υπνοδωμάτιο σας να μοιάζει εμπνευσμένο από περιοδικά διακόσμησης

Χωριό στην Ολλανδία προσελκύει 2,5 εκατ. τουρίστες τον χρόνο – Αντιδράσεις των κατοίκων

Τι σημαίνουν τα αρχικά “a.m.” και “p.m.” και πώς καθιερώθηκαν

Τα βασικά οφέλη της μελιτζάνας για τη διατροφή και την υγεία σας