Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία

10:36 - 10/12/2019

Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε για 2 μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από το λεωφορείο επειδή την έσπρωξε […] The post Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά», είπε η Ραφαέλα Πλαστήρα

Διαβάστε το στο

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία (βίντεο)

Βρέθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από το λεωφορείο επειδή την έσπρωξε η Μις Αυστραλία.

Διαβάστε το στο

Η Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα περιέγραψε τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία

Δυο μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι πέρασε η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα έπειτα από τραυματισμό που...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία [βίντεο]

Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε για δύο μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από […] The post Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Σταρ Ελλάς καταγγέλλει τον τραυματισμό της από τη Μις Αυστραλία (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα, καταγγέλλοντας -μεταξύ άλλων- τον τραυματισμό της μετά από επίθεση που δέχτηκε από τη Μις Αυστραλία. «Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά. Η Μις Αυστραλία με έσπρωξε μέσα στο λεωφορείο και στραβοπάτησα. Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσα τον πόνο και, όταν γύρισα στο ξενοδοχείο, το πόδι μου είχε πρηστεί.Δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις μαζί της. Γενικώς, η Αυστραλέζα δεν έχει καλή σχέση με καμία διαγωνιζόμενη, μας κοιτάει όλες με μισό μάτι. Εκείνη δικαιολογήθηκε ότι κάποια άλλη την έσπρωξε» είπε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Πλαστήρα η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα εκ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Tα αλλάζει η Σταρ Ελλάς για τον τραυματισμό της από τη Μις Αυστραλία

«Με σκούντησε, δεν έπεσα στο πάτωμα, πήγα να πέσω αλλά...»

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία! (video)

Η Ραφαέλα Πλαστήρα μίλησε για το περιστατικό, το πρωί της Τρίτης στο Happy Day: Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία! (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε για δύο μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από το λεωφορείο, επειδή, όπως κατήγγειλε, την έσπρωξε η Μις Αυστραλία.Η ίδια μίλησε για το περιστατικό το πρωί της Τρίτης στο Happy Day:«Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το

Διαβάστε το στο madata.gr

Ραφαέλα Πλαστήρα: Τι αποκάλυψε η Σταρ Ελλάς για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία

«Ήμουν δύο μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι», δηλώνει η Ραφαέλα Πλαστήρα

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε για 2 μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από το λεωφορείο επειδή την έσπρωξε η Μις Αυστραλία. Η ίδια μίλησε για το περιστατικό το πρωί της Τρίτης στο Happy Day: “Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά. Η Μις Αυστραλία με έσπρωξε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Όσα λέει η Σταρ Ελλάς για την "επίθεση" που δέχτηκε από την Μις Αυστραλία!

Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε για 2 μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από το λεωφορείο επειδή την έσπρωξε η Μις Αυστραλία. Δείτε το video   var...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε για 2 μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από το λεωφορείο καθώς την...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο