Stefania: «Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια»
15:32 - 27/05/2021
Με πολλά χαμόγελα και χαλαρή διάθεση, η Stefania και οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, […]
The post Stefania: «Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Stefania: Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια
Με πολλά χαμόγελα και χαλαρή διάθεση, η Stefania και οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade, ο Φωκάς Ευαγγελινός και όλη η ομάδα της αποστολής στο 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, γιόρτασαν χθες το βράδυ την επιτυχία της επανόδου της Ελλάδας στην πρώτη δεκάδα της Eurovision. Μια έκπληξη μάλιστα περίμενε τη Stefania ... Περισσότερα
To άρθρο Stefania: Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Eurovision - Stefania: «Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια»
Με πολλά χαμόγελα και χαλαρή διάθεση, η Stefania και οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision...
Διαβάστε το στο Zougla