Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού
21:37 - 27/05/2021
Σε μία κατάθεσης ψυχής προέβη η Εριέττα Κουρκούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου για τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού
Η Εριέττα Κουρκούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να βοηθήσει όσους ταλαιπωρούνται από κρίσεις πανικού άνοιξε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού – «Ήμουν πεπεισμένη ότι θα πάθαινα ανακοπή»
H ανάρτηση της: “Δεν είχα ιδέα τι ήταν οι κρίσεις πανικού, μέχρι το βράδυ που με μετέφερε ένας φίλος μου στα επείγοντα του Ωνασείου στις 3 το πρωί, γιατί ήμουν πεπεισμένη ότι θα πάθαινα ανακοπή. Από εκείνη την ημέρα, άλλαξε η ζωή μου… μάλλον για πάντα. Μετά από αυτό το περιστατικό, πέρασα έναν χρόνο με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού
Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε την μάχη που έδωσε με τις κρίσεις πανικού, ενώ εξομολογήθηκε ότι η ζωή της άλλαξε, όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.Η Εριέττα Κούρκουλου μέσω των social media έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού που είχε στο παρελθόν και αναφέρθηκε στο γεγονός που άλλαξε την ζωή της. Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ανέφερε τα εξής: «Δεν είχα ιδέα τι ήταν οι κρίσεις πανικού, μέχρι το βράδυ που με μετέφερε ένας φίλος μου στα επείγοντα του Ωνασείου στις 3 το πρωί, γιατί ήμουν πεπεισμένη ότι θα πάθαινα ανακοπή. Από εκείνη την ημέρα, άλλαξε η ζωή μου… μάλλον για πάντα. Μετά από αυτό το περ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚούρκουλου: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για τη “μάχη” της με τις κρίσεις πανικού
Tι μοιράστηκε μαζί μας;
Διαβάστε το στο ekriti.gr