Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λύγισε on air για την αδερφή της – “Το έκανε μόνη της το μωρό”

13:24 - 28/05/2021

Μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή μας χάρισε το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η αγαπημένη To άρθρο Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λύγισε on air για την αδερφή της – “Το έκανε μόνη της το μωρό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκίνηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την αδερφή της: «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

«Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

«Λύγισε» η Παπαδημητρίου on air για την αδερφή της: Το έκανε μόνη της το μωρό

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός ότι έγινε θεία για πρώτη φορά.

Διαβάστε το στο

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λύγισε μπροστά στην κάμερα – «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

«Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη το έκανε μόνη της», είπε για την αδερφή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πιο συγκινητική στιγμή της μπροστά στην κάμερα… Μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή έζησε η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “το Πρωινό” και μίλησε για ... Περισσότερα To άρθρο Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λύγισε μπροστά στην κάμερα – «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λύγισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας για την αδερφή της: «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αδερφή της, Ελίνα,..

Διαβάστε το στο Zougla

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η αδερφή μου μεγαλώνει μόνη της το παιδί της»

«Προσευχόμασταν πολύ καιρό», λέει η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο

Συγκινήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας για την αδερφή της: Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της

Στα σύννεφα πετάει η Ντορέττα Παπαδημητρίου αφού είναι μια τρισευτυχισμένη θεία. Η ηθοποιός, το μεσημέρι της Παρασκευής, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και η συγκίνηση κυριάρχησε όταν αναφέρθηκε στην αδερφή της η οποία μεγαλώνει μόνη της το παιδί. «Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Είμαι […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λύγισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας για την αδερφή της: «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αδερφή της, Ελίνα, που έγινε μητέρα πρόσφατα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βούρκωσε on air για την αδερφή της: Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης και του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρω1νό”.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Λύγισε» μιλώντας για την αδερφή της – «Προσπαθούσε τρία χρόνια να γίνει μαμά… το μεγαλώνει μόνη της»

Μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός ότι έγινε θεία για πρώτη φορά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της μιλώντας για την αδερφή της, η οποία ήθελε όσο τίποτα άλλο να αποκτήσει ένα παιδί και το κατάφερε μόνη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου για την αδερφή της: «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ηθοποιός μίλησε συγκινημένη για την αδερφή και την ανιψιά της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η συγκίνηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την αδερφή της: «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό του ANT1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη χαρά που βιώνει η οικογένειά της τους τελευταίους μήνες, καθώς η αδερφή της, Ελίνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στο χαρμόσυνο νέο της γέννησης της ανιψιάς της. Μάλιστα, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της