Xαρδαλιάς: Αυτά είναι τα μέτρα που θα εφαρμόζονται στις “κόκκινες” περιοχές (ΒΙΝΤΕΟ)

19:02 - 28/05/2021

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περιοχές, όπου παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων, ανακοίνωσε στην ενημέρωση της Παρασκευής από το υπουργείο Υγείας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. «Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί, η λειτουργία όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα περιορίζεται σε ανοικτό υπαίθριο χώρο με φιλοξενία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mας ζώσανε τα φίδια! Eμφανίζονται σε κατοικημένες περιοχές- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέλιος Γερονυμάκης, εθελοντής κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων μιλάει για τη συχνότητα εμφάνισης φιδιών, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε αν δούμε κάποιο από αυτά τα ερπετά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κορωνοϊός: Αυτά τα μέτρα θα εφαρμόζονται στις «κόκκινες» περιοχές

Τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περιοχές, όπου παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοίνωσε στην ενημέρωση της Παρασκευής από το υπουργείο Υγείας ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί, η λειτουργία όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα περιορίζεται σε ανοικτό υπαίθριο χώρο με φιλοξενία μόνο καθήμενων πελατών και απαγόρευση μουσικής […] The post Κορωνοϊός: Αυτά τα μέτρα θα εφαρμόζονται στις «κόκκινες» περιοχές first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο