Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά: «Ανοίγουν τα θέατρα δεν σημαίνει τίποτα. Το θεωρώ εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά» (vid)
14:00 - 29/05/2021
O Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον χώρο μας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με το να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Ακόμα και το περσινό καλοκαίρι που ανοίξαν τα θέατρα και λειτουργήσαν κατά κάποιον τρόπο, έγιναν κάποιες περιοδείες έστω και περιορισμένες, όχι μόνο δεν υπήρξε ένα κρούσμα από τον χώρο του θεάτρου αλλά δεν έγινε το παραμικρό […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Χαλκιάς: Εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα (Video)
Για την επαναλειτουργία των θεάτρων, τη συμμετοχή του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», την επιθυμία του να γίνει καπετάνιος, αλλά και την άρνηση του πατέρα του να γίνει ηθοποιός […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΧαλκιάς: Το θεωρώ εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, το πρωί του Σαββάτου 29 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», ο οποίος μίλησε για την επαναλειτουργία των θεάτρων, για την πορεία του, αλλά και τη συμμετοχή του στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». «Στον χώρο μας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με το να τηρηθούν...
Διαβάστε το στο crashonline.grΤάσος Χαλκιάς: Έγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα
Για τη δημόσια τηλεόραση, τη σειρά που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αλλά και για τις παραστάσεις, μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς που ήταν καλεσμένος στο «Έλα χαμογέλα». Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελα, Χαμογέλα» βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μίλησε για την επαναλειτουργία των θεάτρων, για την πορεία του, αλλά και τη συμμετοχή του στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». «Στον χώρο μας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με το να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Ακόμα και το περσινό καλοκαίρι που άνοιξαν τα θέατρα και λειτουργήσαν κατά κάποιον τρόπο, έγιναν κάποιες περιοδείες έστω και περιορισμένες, όχι μόνο δεν υπήρξε ένα κρούσμα από τον χώρο του θεάτρου, αλλά δεν έγινε το παραμικρό ευτράπελο επί του
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr