Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Ο Νικόλας γίνεται κόκκινο πανί για τον Παναγή
14:10 - 29/05/2021
Δημοσιεύθηκε: 29 Μαΐου 2021 14:00 Η Κατερίνα συναντά τυχαία στο χωριό έναν παλιό της έρωτα, τον Νικόλα, ο οποίος της ξυπνά μνήμες, όνειρα και φιλοδοξίες, που δεν έχουν καμιά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Ο Νικόλας γίνεται κόκκινο πανί για τον Παναγή
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Δευτέρα 31 Μαΐου – Eπεισόδιο 151ο: Η Φιλιώ προσπαθεί να βρει τρόπο να κρατήσει την Κατερίνα στον Πλάτανο, ώστε […]
The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Στάθης δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα από τον άλλο… κόσμο
Χαιρέτα μου τον πλάτανο Επεισόδια Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Η Μυρτώ βάζει τα δυνατά της, για να πείσει τον Μένιο, να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου. Δείτε στο www.happytv.gr τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια: Ο Παναγής προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει εμπόδια στα […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Στάθης δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα από τον άλλο… κόσμο
Διαβάστε το στο happytv.gr