Σακελλαροπούλου: Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί
17:12 - 29/05/2021
«Θέλω να σας αποχαιρετήσω με μια φράση του Πλήθωνα, μια φράση που εξακολουθεί να δονεί με ενθουσιασμό την ψυχή κάθε Έλληνα: “Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί”». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απαντώντας στον δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο κοινοτικό κατάστημα […]
The post Σακελλαροπούλου: Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί: Η φράση της Προέδρου που συγκλόνισε… (video)
«Θέλω να σας αποχαιρετήσω με μια φράση του Πλήθωνα, μια φράση που
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΣακελλαροπούλου: «Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»
«Θέλω να σας αποχαιρετήσω με μια φράση του Πλήθωνα, μια φράση που εξακολουθεί να δονεί με ενθουσιασμό την ψυχή κάθε Έλληνα: "Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί"»
Διαβάστε το στο topontiki.grΣακελλαροπούλου: «Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»
Σακελλαροπούλου: «Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»
Σαβ, 29/05/2021 - 18:35
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΚ. Σακελλαροπούλου: Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί
«Θέλω να σας αποχαιρετήσω με μια φράση του Πλήθωνα, μια φράση που εξακολουθεί να δονεί με ενθουσιασμό την ψυχή κάθε Έλληνα: "Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί"».Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΣακελλαροπούλου: «Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»
«Θέλω να σας αποχαιρετήσω με μια φράση του Πλήθωνα, μια φράση που εξακολουθεί να δονεί με ενθουσιασμό την ψυχή κάθε...
The post Σακελλαροπούλου: «Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr