Τούχελ: «Ήμουν και είμαι υπερήφανος για την Τσέλσι»

12:40 - 30/05/2021

Σε… πελάγη ευτυχίας «πλέει» εδώ και λίγες ώρες ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός που ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες την Τσέλσι, «μεταμόρφωσε» αγωνιστικά -και ειδικά την αμυντική λειτουργία- τους…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τούχελ: «Ήμουν και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου»

Σε... πελάγη ευτυχίας «πλέει» από το βράδυ του Σαββάτου ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός που ανέλαβε πριν από...

Διαβάστε το στο Zougla

Τόμας Τούχελ: Ημουν και είμαι υπερήφανος για την ομάδα

Σε… πελάγη ευτυχίας «πλέει» ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός που ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες την Τσέλσι, «μεταμόρφωσε» αγωνιστικά -και ειδικά την αμυντική λειτουργία- τους Λονδρέζους και τους οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League. «Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας στην Ευρώπη. Ηταν ένας εξαιρετικός τελικός και νικήσαμε, είναι απίστευτο. Είμαι πολύ υπερήφανος, αλλά ήμουν […] Τόμας Τούχελ: Ημουν και είμαι υπερήφανος για την ομάδα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Αταμάν: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Αταμάν: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου» 31/05/2021 Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την... τρελή διετία της Αναντολού Εφές και το δίδυμο Σέιν Λάρκιν, Βασίλιε Μίτσιτς, μετά την κατάκτηση της Euroleague. Αναλυτικά όσα είπε: «Για δύο χρόνια λέγαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και το κάναμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.  Αρχίσαμε τον τελικό με άγχος και κάναμε πολλά λάθη. Μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας.  Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου, ο Λάρκιν είναι ένας από τους κορυφαίους μου παίκτες μαζί με τον Μίτσιτς. Μας έλειψε ο Λάρκιν στον ημιτελικό, αλλά σήμερα κέρδισε το ματς μαζί με τον Μίτσιτς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, τα πήγαν εξαιρετ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά