Ευαγγέλιο Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 – Άγιος Ερμείας

15:16 - 30/05/2021

Το Ευαγγέλιο της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: O Άγιος Ερμείας ο Μάρτυρας. Κατά Ιωάννη: Πατέρας σας είναι ο Διάβολος. Πριν γεννηθεί ο Αβραάμ Εγώ Είμαι. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 – Άγιος Ερμείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Ευαγγέλιο της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021 – Άγιος Ερμείας

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Η/ 42 – 52 – 42 είπεν ούν αυτοίς ο Ιησούς Ει ο Θεός πατήρ υμών ήν, ηγαπάτε άν εμέ, εγώ γάρ εκ τού Θεού εξήλθον καί ήκω ουδέ γάρ απ εμαυτού ελήλυθα, αλλ εκείνός με απέστειλε. 43 διατί τήν λαλιάν τήν εμήν ου γινώσκετε; ότι ου δύνασθε ακούειν τόν λόγον τόν […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Καιρός-Δευτέρα 31 Μαΐου 2021: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και κεντρικά, και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα, μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί άνεμοι, θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια. Πιο αναλυτικά: Για τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες σε Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά Βορείου […] The post Καιρός-Δευτέρα 31 Μαΐου 2021: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023