Αλέξης Παππάς: «Ήμουν μόνος στο Survivor απέναντι σε μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά»

15:32 - 30/05/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στο Dot το μεσημέρι της Κυριακής στην οποία βεβαίως τον […] The post Αλέξης Παππάς: «Ήμουν μόνος στο Survivor απέναντι σε μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παππάς για Survivor: «Είχα περάσει από μεγάλο "πόλεμο" με μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά» (vid)

Για το πώς έζησε εκείνος τα πράγματα όταν ήταν στο Survivor, μίλησε ο Αλέξης Παππάς. 

Διαβάστε το στο

Αλέξης Παππάς: Ήμουν μόνος στο Survivor απέναντι σε μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στο Dot το μεσημέρι της Κυριακής στην οποία βεβαίως τον πρώτο λόγο είχε το Survivor. Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην στρατηγική που δεν είχε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τον πόλεμο που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του κατά την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο. Πιο συγκεκριμένα, […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Α.Παππάς για Survivor: «Ήμουν μόνος απέναντι σε μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά» (βίντεο)

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Dot», στην οποία βεβαίως τον πρώτο λόγο είχε το Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην στρατηγική που δεν είχε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τον πόλεμο που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του κατά την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Survivor είχα περάσει από μεγάλο πόλεμο και ήμουν μόνος μου και προσπαθούσα να αμυνθώ με τον λόγο μου γιατί ήταν μια ομάδα παιδιών που με έλεγαν ανήθικο, μισογύνη και χίλια δυο πράγματα. Καλό είναι να αποτυπώσω και εγώ τη δική μου πλευρά γιατί δεν είναι μονόπλευρη η αλήθεια». «Μπορεί να φίλτραρα διαφορετικά τα πράγματα,

Διαβάστε το στο pronews.gr

Αλέξης Παππάς: "Ήμουν μόνος απέναντι σε μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά" (video)

"Καλό είναι να αποτυπώσω και γω τη δική μου πλευρά γιατί δεν είναι μονόπλευρη η αλήθεια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο