Δένδιας – Τσαβούσογλου περπάτησαν μαζί προς το υπουργείο Εξωτερικών
11:18 - 31/05/2021
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Μέγαρο Μαξίμου. Επόμενος σταθμός του Τούρκου ΥΠΕΞ το υπουργείο Εξωτερικών όπου και θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Δένδια και εν συνεχεία κοινές δηλώσεις. Αμέσως μετά την συνάντηση στο Μαξίμου οι δύο άνδρες κατευθύνθηκαν με τα πόδια στο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δένδιας – Τσαβούσογλου: «Πεζοπορία» προς το υπουργείο Εξωτερικών με χαμόγελα
Σε καλό κλίμα η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Ακολουθεί κύκλος επαφών - Στις 13:15 οι κοινές δηλώσεις χωρίς ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους
Διαβάστε το στο Δένδιας - Τσαβούσογλου περπατούν μαζί προς το Υπουργείο Εξωτερικών - Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη - Τσαβούσογλου
Διαβάστε το στο Δένδιας – Τσαβούσογλου: Τα είπαν για Εφές και Ευρωλίγκα
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την Αναντολού Εφές είπε ο Νίκος Δένδιας στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο πλαίσιο των κοινών τους δηλώσεων στο υπουργείο Εξωτερικών. «Είχαμε δύο ομάδες από Ελλάδα και δύο από την Τουρκία στη φετινή Ευρωλίγκα», απάντησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.Ο Νίκος Δένδιας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας από την Αναντολού Εφές, η οποία για την ιστορία επικράτησε στον χθεσινό τελικό της Μπαρτσελόνα με 81-86. «Επίτρεψέ μου να σε καλωσορίσω στην Αθήνα. Θέλω να σε συγχαρώ για τη χθεσινή κατάκτηση από της Αναντολού Εφές της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια», είπε ο Νίκος Δένδιας κατά την
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΔένδιας – Τσαβούσογλου: «Πεζοπορία» με χαμόγελα προς το ΥΠΕΞ
Περπάτησαν μαζί από το Μέγαρο Μαξίμου προς το Υπουργείο Εξωτερικών
Διαβάστε το στο ekriti.grΔένδιας – Τσαβούσογλου: Με τα πόδια από το Μαξίμου στο Υπ. Εξωτερικών
Άμεσα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλουτ Τσαβούσογλου, στο Μέγαρο Μαξίμου....
The post Δένδιας – Τσαβούσογλου: Με τα πόδια από το Μαξίμου στο Υπ. Εξωτερικών appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr