«Όχι, δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο»

13:12 - 31/05/2021

Νικήτρια του Your Face Sounds Familiar All Star, η Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα στο Πρωινό. Ο Ηλίας […] The post «Όχι, δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάνια Μπρεάζου: Όχι, δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ηλία Μπόγδανο αλλά και μια πιθανή μελλοντική εμφάνισή της στη Eurovision μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», η νικήτρια του Your Face Sounds Familiar All Star, Τάνια Μπρεάζου «Από μικρή θαύμαζα την Eurovision και με έβλεπα, με φανταζόμουν πάνω σε εκείνη τη σκηνή. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, είναι […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάνια Μπρεάζου: «Όχι, δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο» (vid)

Σχετικά με το αν πρόκειται να την δούμε στην Eurovision να εκπροσωπεί την Ελλάδα, η Τάνια Μπρεάζου απάντησε: «Από μικρή θαύμαζα την Eurovision και με έβλεπα, με φανταζόμουν πάνω σε εκείνη τη σκηνή. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι όλα στην ώρα τους». «Ήσασταν ποτέ μαζί με τον Ηλία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάνια Μπρεάζου: "Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο" (video)

"Δεν προλαβαίνω να δω Survivor"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»