Ο Στέλιος Χανταμπάκης για την εικόνα του στο Survivor: «Ας πρόσεχα κι εγώ λίγο»

11:10 - 01/06/2021

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day βρέθηκε σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος μίλησε και για τη δική του εμπειρία […] The post Ο Στέλιος Χανταμπάκης για την εικόνα του στο Survivor: «Ας πρόσεχα κι εγώ λίγο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Χανταμπάκης για την εικόνα του στο Survivor: Ας πρόσεχα κι εγώ λίγο

Για τη δική του εμπειρία στο Survivor και ειδικά για την εικόνα του που βγήκε προς τα έξω, μίλησε ο Στέλιος Χανταμπάκης που βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day». «Όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση ψάχνουμε αυτό που θα πουλήσει. Οπότε, ας πρόσεχα κι εγώ λίγο κι ας ήμουν πιο μετρημένος. Θα μπορούσα να μη μιλάω για […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Χανταμπάκης για Survivor spoiler: Ας πρόσεχα κι εγώ

«Ας ήμουν πιο μετρημένος» Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day ήταν σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δική του εμπειρία στο Survivor και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέλιος Χανταμπάκης για Survivor spoiler: Ας πρόσεχα κι εγώ

Διαβάστε το στο spoilers

O Χανταμπάκης σχολιάζει την εικόνα του στο Survivor

Για την εμπειρία στο ριάλιτι

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Στέλιος Χανταμπάκης για την εικόνα του στο Survivor: "Ας πρόσεχα κι εγώ λίγο" (video)

"Καλώς ή κακώς την πλήρωσα εγώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο