Σάκκαρη: «Θα βρω τρόπο να αντιμετωπίσω την Παολίνι»
22:58 - 01/06/2021
Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε… με το δεξί στο Roland Garros και με την «παρθενική» εφετινή της νίκη σε Grand Slam, μπορεί να ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Απέναντι στην Καταρίνα…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκκαρη: Θα βρω τον τρόπο να αντιμετωπίσω την Παολίνι
Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε... με το δεξί στο Roland Garros και με την «παρθενική» εφετινή της νίκη σε Grand Slam, μπορεί να ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια...
Διαβάστε το στο Zougla«Θα βρω τρόπο να αντιμετωπίσω την Παολίνι», δήλωσε η Σάκκαρη: Με το δεξί στο Roland Garros
Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε... με το δεξί στο Roland Garros και με την «παρθενική» εφετινή της
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤότε θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη την Παολίνι
Τότε θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη την Παολίνι
02/06/2021
Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, που σήμερα έκλεισε θέση στους «32» του «Roland Garros», σειρά παίρνει αύριο η Μαρία Σάκκαρη.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί με την Ιταλίδα Τζάσμιν Παολίνι για τον δεύτερο γύρο και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κορτ 13, αμέσως μετά το παιχνίδι Κουόν-Σέπι. Θα αρχίσει, δηλαδή, περίπου στις 14.00 ώρα Ελλάδας (καιρού επιτρέποντος).
Αύριο, βέβαια, την παράσταση κλέβουν οι «Big 3», καθώς όλοι τους θα διεκδικήσουν την πρόκριση στη φάση των «32». Στο «Philippe Chatrier», o Ρότζερ Φέντερερ παίζει με τον Μάριν Τσίλιτς περίπου στις 17.00, ενώ ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει την πρώτη τ
Διαβάστε το στο filathlos.grΡιμπερί: «Θέλω να παραμείνω στην Φιορεντίνα»
Ο Φρανκ Ριμπερί εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Φιορεντίνα, όπου αγωνίζεται από το 2019.Χαρούμενος με την Φιορεντίνα είναι ο Φρανκ Ριμπερί ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ιταλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου. Ο 38χρονος έχει σημειώσει συνολικά 51 συμμετοχές με την βιολετί φανέλα, σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ. Ο Γάλλος άσσος μίλησε στην Γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή «Top of the Foot» στην οποία, ερωτώμενος για το μέλλον του, απάντησε: «Η προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στη Φιορεντίνα. Είμαι χαρούμενος με το κλίμ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr