Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η φωτογραφία από την πρώτη εγκυμοσύνη της μαζί με τη Βίκυ Καγιά

11:21 - 15/10/2019

H Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αποκτήσει μία όμορφη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και φρόντιζει καθημερινά να κάνει καινούργιες αναρτήσεις. Η art director...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Zενεβιέβ Μαζαρί ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τη Βίκυ Καγιά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι το πρόσωπο του reality μόδας GNTM που το twitter αγαπάει ιδιαίτερα για τις ατάκες του. Η γνωριμία της με το τηλεοπτικό κοινό ξεκίνησε πέρσι, ενώ φέτος που έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι δείχνει να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του reality. Στην προσωπική της ζωή η Ζενεβιέβ είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, ένα κορίτσι, τη Ροζαλία και ένα αγόρι, τον Μιχάλη. Στη φωτογραφία που ανέβασε στα story της στο Instagram διανύει μία από τις δυο εγκυμοσύνες της και ποζάρει μαζί με τη Βίκυ Καγιά στης οποίας το Fashion […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ποζάρει με τη Βίκυ Καγιά! (φωτο)

H Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αποκτήσει μία όμορφη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και φροντίζει καθημερινά να κάνει καινούριες αναρτήσεις. Η art director του GNTM δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, την Ροζαλία και ποζάρει μαζί με τη Βίκυ Καγιά. Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο παρελθόν ότι πήρε 40 κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»