Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ σπίτι μου και υπάρχει λόγος» (vid)
08:32 - 02/06/2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τη σειρά με τους Νετς, ενώ ξεκαθάρισε πως στο σπίτι του δεν έχει την προσοχή του στο μπάσκετ αλλά στην οικογένεια του.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ στο σπίτι»
Η δουλειά, δουλειά αλλά το σπίτι, σπίτι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ σπίτι μου και υπάρχει λόγος»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τη σειρά με τους Νετς, ενώ ξεκαθάρισε πως στο σπίτι του δεν έχει την προσοχή του στο μπάσκετ αλλά στην οικογένεια του
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: «Στο σπίτι δεν μιλάμε για μπάσκετ, παίζω με τον γιο μου και βλέπω 8 ώρες Netflix»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πως όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του δεν μιλάει καθόλου για μπάσκετ και πως τον…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑντετοκούνμπο: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ στο σπίτι» (video)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για την κόντρα με τους Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο ο Greek Freak ξεκαθάρισε πριν το ματς ότι δεν θα το δει!
The post Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ στο σπίτι» (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΑντετοκούνμπο: “Στο σπίτι μου δεν μιλάμε για μπάσκετ, παίζω με τον γιο μου και βλέπω 8 ώρες Netflix”
Ο σταρ των Μπακς μίλησε στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Την σειρά με τους Χιτ που την έχει ήδη ξεχάσει, την εικόνα των Μπακς,
Το άρθρο Αντετοκούνμπο: “Στο σπίτι μου δεν μιλάμε για μπάσκετ, παίζω με τον γιο μου και βλέπω 8 ώρες Netflix” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑντετοκούνμπο: «Στο σπίτι δεν μιλάμε για μπάσκετ, παίζω με τον γιο μου και βλέπω 8 ώρες Netflix»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πως όταν κλείνει η πόρτα του…
Διαβάστε το στο onsports.grΑντετοκούνμπο: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ στο σπίτι»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την εξωγηπεδική του ζωή και τα όσα κάνει στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ σπίτι μου - Αυτός είναι ο λόγος»
ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ σπίτι μου - Αυτός είναι ο λόγος»
02/06/2021
Οι Νετς πήραν την πρόκριση στους ημιτελικούς της Ανατολής, εκεί όπου θα κοντραριστούν με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σειρά με το Μπρούκλιν, όμως ξεκαθάρισε πως στο σπίτι του δεν έχει την προσοχή του στο μπάσκετ, αλλά στην οικογένειά του και ο λόγος είναι για να μην τρελαθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:
«Αφήνω το τηλέφωνο στο δωμάτιο μου, κλείνω τις ειδοποιήσεις και στέλνουν μηνύματα. Εγώ κάθομαι με τον γιο μου. Δεν βλέπω τους αγώνες. Δεν έχω την προσοχή στο μπάσκετ. Το μόνο που με νοιάζει να γίνω καλύτε
Διαβάστε το στο filathlos.gr