Dr. Damian Wojcik: «Οι ασθενείς μου δεν είναι αρουραίοι για να τα θυσιάζονται στο παγκόσμιο πείραμα του εμβολιασμού»!

09:30 - 02/06/2021

Ένας ακόμη γιατρός κατά του παγκόσμιου προγράμματος εμβολιασμού, καθώς μετά τον Γερμανό ιολόγο Alexander Kekulé και ο Dr. Damian Wojcik αναφέρεται σε «παγκόσμιο πείραμα».  Ο Wojcik κλινικός διευθυντής του Northland Environmental Health Clinc στην Νέα Ζηλανδία. Έχει εμπειρία σε όλες τις πτυχές της Γενικής Πρακτικής και της Ολοκληρωμένης Ιατρικής. Σε βίντεο που εξηγεί τη θέση του, ο γιατρός ισχυρίζεται ότι είναι υποχρεωμένος να μιλήσει μπροστά σε αποδείξεις ότι το εμβόλιο προκαλεί χιλιάδες θανάτους. «Κάνω το βήμα να μιλήσω δημόσια μαζί με μια ομάδα ιατρικών συναδέλφων σχετικά με τις βαθιές ανησυχίες μου για την διάθεση εμβολίων Covid-19 σε όλους τους Νέους Ζηλανδούς», αναφέρει ο Dr. Wojcik. Σύμφων

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Dr. Damian Wojcik: «Οι ασθενείς μου δεν είναι αρουραίοι για να θυσιάζονται στο παγκόσμιο πείραμα του εμβολιασμού»!

«Το εμβόλιο προκαλεί χιλιάδες θανάτους» Ένας ακόμη γιατρός κατά του παγκόσμιου προγράμματος εμβολιασμού, καθώς μετά [...] The post Dr. Damian Wojcik: «Οι ασθενείς μου δεν είναι αρουραίοι για να θυσιάζονται στο παγκόσμιο πείραμα του εμβολιασμού»! appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις