Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η πολύ δύσκολη στιγμή της στον αέρα που κανείς δεν αντιλήφθηκε

13:50 - 02/06/2021

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στο περιοδικό Hello!, εξομολογείται για μια πολύ δύσκολη […] The post Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η πολύ δύσκολη στιγμή της στον αέρα που κανείς δεν αντιλήφθηκε appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Έτρεμα, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου στο δελτίο»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε στο δελτίο ειδήσεων και την έκανε να παγώσει. Ποια θεωρείς ως την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσες παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ;Το πιο δύσκολο δελτίο ήταν εκείνο που έκανα ενώ ήξερα ότι ο ... Περισσότερα To άρθρο Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Έτρεμα, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου στο δελτίο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η πιο δύσκολη στιγμή της στον αέρα που δεν αντιλήφθηκε κανείς!

Κατόρθωσε να κρύψει την ταραχή της από τους τηλεθεατές

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αντριάνα Παρασκευοπούλου - Η πολύ δύσκολη στιγμή της στον αέρα που κανείς δεν αντιλήφθηκε

"Ήμουν συγκλονισμένη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο