Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!
08:52 - 03/06/2021
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ – Η χρήση ηρωίνης για λόγους έρευνας, η φαρμακευτική κάνναβη και η γνωριμία του με...
Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και η γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας
Διαβάστε το στο in.grΝίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και η γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας
Διαβάστε το στο tanea.grΝίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και το «σκάουτινγκ» που ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Για την φαρμακευτική κάνναβη και το αιφνίδιο τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη, για την γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την...
The post Νίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και το «σκάουτινγκ» που ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚαρανίκας: Εγώ ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα, ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς
Ρόλο σκάουτερ στην «ανακάλυψη», όπως την χαρακτηρίζει, του Αλέξη Τσίπρα διεκδικεί ο πρώην σύμβουλος
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΝίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης και η «ανακάλυψη» του Αλέξη Τσίπρα
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα
Διαβάστε το στο news.grΝίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ – Η χρήση ηρωίνης για λόγους έρευνας, η φαρμακευτική κάνναβη και η γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk. O Νίκος Καρανίκας μιλάει […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΝίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και η γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Για την φαρμακευτική κάνναβη και το αιφνίδιο τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη, για την γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την θητεία του στο Μέγαρο Μαξίμου …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΝίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και η γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Για την φαρμακευτική κάνναβη και το αιφνίδιο τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη, για την γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την θητεία του στο Μέγαρο Μαξίμου […]
Διαβάστε το στο dete.gr