Αποκαλυπτικός Καρανίκας: Εχω κάνει ηρωίνη και κοκαϊνη - Εγώ ανακάλυψα τον Τσίπρα - Σαν σερβιτόρος έβγαζα περισσότερα
09:20 - 03/06/2021
Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο "Tik talk" με τον Αντώνη Σρόιτερ.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Καρανίκας: «Έχω κάνει ηρωίνη και κοκαΐνη». Τσίπρας, Άδωνις και Μενεγάκη [video]
Τι αποκάλυψε ο Νίκος Καρανίκας για τα ναρκωτικά, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Άδωνι Γεωργιάδη; Χωρίς διάθεση να κρύψει το παραμικρό για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο επί μία τριετία σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στην εκπομπή του ALPHA, Τικ Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αποκαλυπτικός για τον βίο και την πολιτεία […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νίκος Καρανίκας: «Έχω κάνει ηρωίνη και κοκαΐνη». Τσίπρας, Άδωνις και Μενεγάκη [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΑποκαλυπτικός Καρανίκας: «Ως αριστερός έχω κάνει ηρωίνη και κοκαΐνη – Εγώ ανακάλυψα τον Τσίπρα»
Για όλους και για όλα μιλάει απόψε Πέμπτη (3/6) ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk. Ο Νίκος Καρανίκας αναφέρθηκε για το αιφνίδιο τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη, για την γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την θητεία του στο Μέγαρο Μαξίμου, για την “θητεία” ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr