Νίκος Καρανίκας στον Αντώνη Σρόιτερ: Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά, κοκαΐνη και ηρωίνη
14:22 - 03/06/2021
Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, παραδέχεται on camera την χρήση κοκαΐνης και ηρωίνης «για επιστημονικούς σκοπούς», όπως εξηγεί στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Tik Talk», που θα μεταδοθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Καρανίκας: Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά, ηρωίνη και κοκαΐνη - Με τρόπο... επιστημονικό
Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα μίλησε για τα ναρκωτικά της... ζωής του
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝίκος Καρανίκας: «Έχω δοκιμάσει πολλά από τα σκληρά ναρκωτικά. Έκανα κοκαΐνη και ηρωϊνη»
Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, που έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα Μέσα, βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Καρανίκας: Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά – Η κάνναβη είναι άλλο πράγμα
Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/6) ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Ο Νίκος Καρανίκας, που έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα ΜΜΕ κι έχει δεχθεί σκληρή κριτική από την Νέα Δημοκρατία, μίλησε μεταξύ άλλων για την...
The post Νίκος Καρανίκας: Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά – Η κάνναβη είναι άλλο πράγμα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝίκος Καρανίκας: «Έχω δοκιμάσει πολλά ναρκωτικά για επιστημονικό τρόπο»
Ο Νίκος Καρανίκας, ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Tik Talk με […]
The post Νίκος Καρανίκας: «Έχω δοκιμάσει πολλά ναρκωτικά για επιστημονικό τρόπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝίκος Καρανίκας στον Σρόιτερ: “Έχω σκληρά ναρκωτικά – Την κοκαΐνη τζάμπα τη βγάζουν”
Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, που έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα Μέσα
To άρθρο Νίκος Καρανίκας στον Σρόιτερ: “Έχω σκληρά ναρκωτικά – Την κοκαΐνη τζάμπα τη βγάζουν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr