Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας - Συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο
21:02 - 04/06/2021
«Το 14ο Συνέδριο θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων Συνεδρίων. Το Συνέδριο αυτό εξάλλου είναι και εκλογικό, αλλά είναι ένα Συνέδριο το οποίο συμπίπτει και με την εμβληματική χρονιά των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και φυσικά με τα 40 χρόνια […]
The post Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας - Συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές
Μήνυμα πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές
Μήνυμα πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Συνέδριο του κόμματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «το 14ο Συνέδριο θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων Συνεδρίων. […]
Διαβάστε το στο mononews.grΜητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο
«Το 14ο Συνέδριο θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων Συνεδρίων. Το Συνέδριο αυτό εξάλλου είναι και εκλογικό, αλλά είναι ένα Συνέδριο το οποίο συμπίπτει και με την εμβληματική χρονιά των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και φυσικά με τα 40 χρόνια […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΚυρ. Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές
Μήνυμα πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Συνέδριο του κόμματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «το 14ο Συνέδριο θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων Συνεδρίων. ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr