Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης – » Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοιχίζει ο θάνατος του πατέρα μου»
00:02 - 05/06/2021
Ο Αντώνης Κανάκης ήταν καλεσμένος στο Δε γκρανμάδερ με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και μίλησε για το πόσο τον έχει πονέσει […]
The post Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης – » Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοιχίζει ο θάνατος του πατέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Κανάκης: Πέθανα μέσα μου όταν έχασα τον πατέρα μου
Για το πόσο τον έχει πονέσει η απώλεια του πατέρα του, μίλησε, μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Δε γκρανμάδερ με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Έχω χάσει τον μπαμπά μου. Η απώλειά του μαζί με την γέννηση των παιδιών μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκινητικός ο Αντώνης Κανάκης για τον πατέρα του: Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοιχίζει ο θάνατός του
Καλεσμένος στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Κανάκης. Ο πολυπράγμων παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου»...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκινητικός ο Αντώνης Κανάκης για τον πατέρα του: Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοιχίζει ο θάνατός του
Διαβάστε το στο spoilersΑντώνης Κανάκης: «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοιχίζει ο θάνατος του πατέρα μου»
Συγκινεί με τα λόγια του
Διαβάστε το στο ekriti.grΣυγκινεί ο Αντώνης Κανάκης: «Ακόμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ» (vid)
Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε με ιδιαίτερη τρυφερότητα και για πρώτη φορά για τα παιδιά του αλλά και για τον θάνατο του πατέρα του.
Διαβάστε το στο to10.gr