Τσιτσιπάς: «Ένιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε»
08:54 - 05/06/2021
Στον 4ο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 3- τον Τζον Ισνερ. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: Ένιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε
Στις δυσκολίες που συνάντησε κόντρα στον Ίσνερ αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Αμερικανού
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς: Ένιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε
Στις δυσκολίες που συνάντησε κόντρα στον Ίσνερ αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Αμερικανού
Διαβάστε το στο tovima«Ενιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε»: Ο Τσιτσιπάς για τον δύσκολο αγώνα του με τον Ίσνερ
Στν 4ο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 3- τον Τζον
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤσιτσιπάς: Υπήρχε θυμός, το μυαλό μου δεν ήταν εκεί – Μετά καθάρισε
Στους «16» του Roland Garros για τρίτη διαδοχική χρονιά βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που «λύγισε» με 3-1 τον αξιόμαχο Τζον Ίσνερ! . για περισσότερα νέα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τσιτσιπάς: Υπήρχε θυμός, το μυαλό μου δεν ήταν εκεί – Μετά καθάρισε
Διαβάστε το στο spoilersΤσιτσιπάς: «Υπήρχε θυμός, το μυαλό μου δεν ήταν εκεί – Μετά καθάρισε»
Στους «16» του Roland Garros για τρίτη διαδοχική χρονιά βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που «λύγισε» με 3-1 τον αξιόμαχο Τζον Ίσνερ!
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΤσιτσιπάς: «Υπήρχε θυμός, το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και τη νίκη επί του Τζον Ίσνερ με 3-1.
Διαβάστε το στο fosonline.grΤσιτσιπάς: «Ενιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε»
Στις δυσκολίες που συνάντησε κόντρα στον Ίσνερ αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Αμερικανού.
Διαβάστε το στο to10.gr