“Μυστική νομική μάχη” για την εξασφάλιση αρχείων email τεσσάρων δημοσιογράφων των New York Times έδωσε το Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

11:34 - 05/06/2021

Δόθηκε και εντολή αποσιώπησης σε διευθυντικά στελέχη των ΝΥΤ, όπως αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα. Το άρθρο “Μυστική νομική μάχη” για την εξασφάλιση αρχείων email τεσσάρων δημοσιογράφων των New York Times έδωσε το Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

New York Times: Η μυστική νομική μάχη Τραμπ και Μπάιντεν για να εξασφαλίσουν αρχεία email τεσσάρων δημοσιογράφων

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης υπό τους προέδρους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν διεξήγαγε «μια μυστική νομική μάχη για να εξασφαλίσει τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεσσάρων δημοσιογράφων των New York Times», ενώ δόθηκε επίσης εντολή αποσιώπησης σε διευθυντικά στελέχη του εντύπου, αποκάλυψε χθες, Παρασκευή, η αμερικανική εφημερίδα. Η νομική μάχη για την εξασφάλιση πρόσβασης στα αρχεία […] The post New York Times: Η μυστική νομική μάχη Τραμπ και Μπάιντεν για να εξασφαλίσουν αρχεία email τεσσάρων δημοσιογράφων first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

New York Times: Η μυστική νομική μάχη Τραμπ και Μπάιντεν για να εξασφαλίσουν αρχεία email τεσσάρων δημοσιογράφων

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης υπό τους προέδρους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν διεξήγαγε "μια μυστική νομική μάχη για να εξασφαλίσει τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεσσάρων δημοσιογράφων των New York Times", ενώ δόθηκε επίσης εντολή αποσιώπησης σε διευθυντικά στελέχη του εντύπου, αποκάλυψε χθες, Παρασκευή, η αμερικανική εφημερίδα.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία