Αντώνης Κανάκης: Έχω μαγνήτη, δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου

13:02 - 05/06/2021

«Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δε γκρανμάδερ» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Open, όπου μίλησε για όλους και για όλα. «Έχω μαγνήτη, δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου», τόνισε αναφορικά με τους συνεργάτες. Αντώνης Κανάκης:…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Αντώνης Κανάκης εξομολογείται: Έχω μαγνήτη, δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου (vid)

«Έχω μαγνήτη, δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου», τόνισε αναφορικά με τους συνεργάτες. Αντώνης Κανάκης: «Τα παιδιά έχουν φέρει αυτήν τη λάμψη στα μάτια μου» Όσον αφορά στα παιδιά του που του άλλαξαν τη ζωή του, σημείωσε ότι «δεν είχα πρέπει. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου. Άργησαν. Δεν ξέρω αν άργησαν ίσως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι