Μαρία Σάκκαρη: «Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα» (vid)
20:58 - 05/06/2021
Σπουδαία εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη και πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τη νίκη της επί της Ελίζ Μέρτενς και τη συνέχεια.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκκαρη: «H ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου»
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μέρτενς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Roland Garros. Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για την εμφάνιση της, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αντίπαλο της, Σοφία Κένιν. Όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του ... Περισσότερα
To άρθρο Σάκκαρη: «H ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σάκκαρη: «Η ψυχούλα μου το ξέρει τι πέρασα» (video)
Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στο εξαιρετικό τρίτο σετ που έκανε απέναντι στην Μέρτενς που της χάρισε την πρώτη πρόκριση στην καριέρα της στον 4ο γύρο του Roland Garros ενώ μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την επόμενη αντίπαλο, Σοφία Κένιν.
The post Σάκκαρη: «Η ψυχούλα μου το ξέρει τι πέρασα» (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜαρία Σάκκαρη: «H ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου»
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μέρτενς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.
Το άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «H ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜ.Σάκκαρη: «Ήταν δύσκολο, η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου»
Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.
Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για την εμφάνιση της, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αντίπαλο της, Σοφία Κένιν.
Όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του αγώνα:
«Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Ήταν δύσκολο, η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου. Έβγαλα τον καλύτερό μου εαυτό εγκεφαλικά στο 3ο σετ και βγήκε έτσι.
Υπήρχαν στιγμές που έβραζα, έχω δουλέψει πολύ για να μπορώ να το αφήνω πίσω όταν βράζω έτσι και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.
Με την Κένιν έχουμε παίξει αρκετές φορές. Φυσικά παίζει καλά. Δεν ξεκίνησε καλά αλλά είναι μέσα στις 10 καλύτερες γυναίκες. Θα απολ
Διαβάστε το στο pronews.grΣάκκαρη: Η ψυχούλα μου το ξέρει τι πέρασα…
Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 4ο γύρο του Roland Garros και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του ματς. . για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκκαρη: Η ψυχούλα μου το ξέρει τι πέρασα…
Διαβάστε το στο spoilersΣάκκαρη: «Η ψυχούλα μου το ξέρει τι πέρασα…»
Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 4ο γύρο του Roland Garros και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του ματς.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΣάκκαρη: «Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου»
Η πρώτη δήλωση της Ελληνίδας τενίστριας, μετά την επικράτηση με τη Μέρτενς. Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη το βράδυ του Σαββάτου, όταν ανεβάζοντας ρυθμό στο τελευταίο σετ επικράτησε με…
Διαβάστε το στο politik.grΣάκκαρη: «H ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου»
Σάκκαρη: «H ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου»
05/06/2021
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μέρτενς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.
Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για την εμφάνιση της, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αντίπαλο της, Σοφία Κένιν.
Όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του αγώνα:
«Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Ήταν δύσκολο, η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου. Έβγαλα τον καλύτερό μου εαυτό εγκεφαλικά στο 3ο σετ και βγήκε έτσι.
Υπήρχαν στιγμές που έβραζα, έχω δουλέψει πολύ για να μπορώ να το αφήνω πίσω ότα
Διαβάστε το στο filathlos.grΣάκκαρη: «H ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου»
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μέρτενς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Roland Garros. Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για την εμφάνιση της, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αντίπαλο της, Σοφία Κένιν. Όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του […]
Διαβάστε το στο dete.gr