Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της Kamala Harris 25΄μετά την απογείωση

22:58 - 06/06/2021

Έκτακτη είδηση The post Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της Kamala Harris 25΄μετά την απογείωση appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε Περισσότερα στο kourdistoportocali.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε το αεροσκάφος της αντιπροέδρου Κάμλα Χάρις

Το αεροπλάνο της Κάμαλα Χάρις αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, λόγω τεχνικού προβλήματος, αφού είχε απογειωθεί για τη Γουατεμάλα, για την πρώτη επίσκεψη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ στο εξωτερικό αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

ΗΠΑ: Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της αντιπροέδρου Χάρις

Το αεροπλάνο της Κάμαλα Χάρις αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, λόγω τεχνικού προβλήματος, αφού είχε απογειωθεί για τη Γουατεμάλα, για την πρώτη επίσκεψη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ στο εξωτερικό αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της. «Είμαι καλά, είμαι καλά», διαβεβαίωσε, χαμογελαστή, η Χάρις, μετά την επιστροφή στην αεροπορική βάση Άντριους, […] The post ΗΠΑ: Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της αντιπροέδρου Χάρις appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις

Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις Mon, 07/06/2021 - 00:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της Κ.Χάρις - Αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω

Τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε το αεροπλάνο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο. Η Χάρις είχε είχε απογειωθεί για τη Γουατεμάλα, για την πρώτη επίσκεψη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ στο εξωτερικό αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της. «Είμαι καλά, είμαι καλά», διαβεβαίωσε, χαμογελαστή, η Χάρις, μετά την επιστροφή στην αεροπορική βάση Άντριους, στο Μέριλαντ. «Όλοι μας είπαμε μια μικρή προσευχή, αλλά είμαστε καλά», πρόσθεσε. Η αντιπρόεδρος άλλαξε αεροσκάφος για να συνεχίσει το ταξίδι της, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση. «Ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα. Δεν υπήρξε σημαντική ανησυχία για την ασφάλεια» της Χάρις, εξήγησε η εκπρόσωπός της, Σιμόν Σάντερς. Μια δημοσιογράφος που

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ kourdistoportocali.com

-Καλά Χριστούγεννα! [Ο Αντώνης Σαμαράς τολμά και απευθύνει δημόσια την απαγορευμένη ευχή]

Συντριβή Cessna C500. Ο βετεράνος του NASCAR Greg Biffle, η σύζυγός του και τα παιδιά τους είναι μεταξύ των 7 νεκρών

Vittorio Nutu> Ένας chef στον δρόμο της συνέπειας

Ο Bill Clinton γυμνός στο Jacuzzi του Epstein. Πως η elite ελέγχει τα puppets της [Το Υπ. Δικαιοσύνης έδωσε στη δημοσιότητα χιλιάδες έγγραφα και εικόνες]

Kαι ο νεαρός δικηγόρος Δημήτρης Ποταμίτης, μόλις 46 ετών, έφυγε αδόκητα από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο

Λίγο αφότου η αδελφή του George έφυγε από τη ζωή στα 65 της χρόνια, ελάτε να γνωρίσουμε την Οικογένεια Clooney